Kurt Larsson

Tillbaka i Argentina
 
Hola!
Är nu tillbaka i Salta, Argentina efter några härliga vinterveckor hemma i Sverige. Det blev ganska intensiva dagar trots att jag var så länge i Sverige. ..ca åtta veckor. Passade på att resa runt en del med utgångspunkt från min syster Yvonnes hem i Lugnås. Det kändes väldigt roligt att träffa alla, först och främst mina barn. Rickard med hustrun Rebecca som bor i Örebro, liksom Alexander med sin Martina. Blev flera besök där. Min dotter Elise bor i Alingsås så där inledde jag min vistelse i Sverige. Även sista dygnet tillbringade jag där. Flyget både anlände och utgick från Landvetter i Göteborg. 
Har även besökt min syster Anette i Hillerstorp i Småland. Sedan har jag tillbringat mycket tid i Götene och Lugnås. Församlingarna där är ju med i mitt ekonomiska underhåll så det var väldigt roligt att träffa alla. Även församlingen i Moholm hann jag besöka vilka också underhåller mig. Fantastiskt är att jag fått låna bil under hela min Sverigevistelse. Är mycket tacksam för detta. Blev även mer än en vecka "hemma" i Dalarna, närmare bestämt Lövnäs. Där var det en riktig vinter med mängder av snö. Härligt! Hann även med en del skidåkning.
Nu är jag tillbaka i Salta vilket känns bra  även om saknaden efter dom därhemma är lite tung just nu.
Här är det semesterperiod och mitt i sommaren. Blir lite mjukstart på Centret men jag har inte så mycket att rapportera om ännu pga att jag precis anlänt. Kontrasten med Sverige är påtaglig,  inte minst när det gäller vädret. Här ligger temperaturen på närmare 30 grader. 
Önskar Er alla allt gott och Guds rika välsignelse inför det nya året. Ska bli spännande att se vad det kommer att innehålla. 
Tack för allt det stöd ni visat /visar! Inte minst genom all uppmuntran och förböner. 
 
Hälsningar från ett "högsommrigt" Salta.